Menyn denna dag var tagen från Leif Mannerströms matbibel.
- Anjovissufflé med kaviar och gräslökssås
- Biff á la Lindström med stekt potatis samt saltgurka i stavar
- En liten fruktsallad med mandelgrädde
- Genomgående öl och en mycket liten snaps till detta utom desserten där vi smuttade på en Sauterne
Bilderna visar i någon mån trivseln under kvällen.
![]() |
| Samlade i lusthuset för planering, observera kokboken |
![]() |
| LP igång med äggknäckning, menyn krävde 15 ägg ! |
![]() |
| Nu är Gunnar klar för att iträda sig rollen som såsmästare. |
![]() |
| Naturligtvis använder vi hel ansjovis, som rensmästaren tar sig an. |
![]() |
| Det är skillnad på smaken mellan hel och filead, vilket smakproverna tydligt visade |
![]() |
| Nu är det full fart på förrättstillverkningen |
![]() |
| Se så fina de blev, suffléerna |
![]() |
| Och inte bara fina, fantastiskt goda också |
![]() |
| Fyra rejäla biffar med rätt många ingredienser. |
![]() |
| En färdig portion, snyggt eller ? |
![]() |
| Mycket gott och vällagat var det allmänna omdömet. |
![]() |
| Kökschefen häller upp en liten och skålar för Leif Mannerström. |
![]() |
| Ett fruktigt avslut för att kompensera salladsbristen i övrigt.... |
Nästa möte som är sommaravslutning med damer är planerat till den 28 maj.













Inga kommentarer:
Skicka en kommentar